Σας ευχαριστoύμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας!!!

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Decoupage σε τραπεζάκι.


Ένας πολύ καλός μου φίλος βρήκε αυτό το τραπεζάκι και δεν έχασα την ευκαιρία να το αξιοποιήσω.












Επειδή μου άρεσε το αποτέλεσμα από το κομοδίνο είπα να κάνω το ίδιο και εδώ με κάποιες έξτρα λεπτομέρειες.Έβαλα δαντέλα γύρω από το τραπέζι,την χρωμάτισα με κάσια και μετά ταμποναριστά έβαλα χρυσό χρώμα στα λουλουδάκια.














Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Αναπαλαίωση κομοδίνου

Παλιό κομοδίνο της μαμάς και του μπαμπά,ξεχασμένο και αυτό στην αποθήκη.
Ξεκινάω τρίβοντας όλο το επιπλάκι με γυαλόχαρτο,να είναι καθαρό από όλο το παλιό λούστρο.Το περνάω με κάσια και μόλις στεγνώσει το τρίβω σε κάποια σημεία που θέλω να κάνω την παλαίωση.Παλιά από πάνω είχε μάρμαρο,το οποίο έσπασε.Πήρα μέτρα και έφυγα για τον ξυλουργό....
Για την επιφάνεια αυτή διάλεξα να βάλω παρτιτούρες που "έκλεψα" από την αδερφή μου.Τις έσκισα σε διάφορα κομμάτια,τις τσαλάκωσα και τις βούτηξα μέσα σε νερό που είχα διαλύσει νες καφέ,για να τους δώσω την όψη του παλιού.Τις έβαλα σε ταψάκι και μετά στον φούρνο στους 200 βαθμούς για να στεγνώσουν.Μετά έκαψα κάποιες άκρες με τον αναπτήρα.
 Τοποθέτησα τα χαρτιά μου με τον τρόπο που ήθελα και ξεκίνησα να κολλάω βουτώντας πρώτα το χαρτί μου σε νερό,ελάχιστα.Μετά με χρυσό χρώμα ζωγράφισα το κλειδί του Σολ και του Ντο,και με ένα σφουγγαράκι έκανα και κάποιες λεπτομέρειες στο υπόλοιπο επιπλάκι.
Συναρμολόγηση το πάνω με το κάτω,καλό λουστράρισμα και έτοιμο.

Διατίθεται προς πώληση:150ευρώ